Καταγγελία βιασμού στη Θεσσαλονίκη: «Σε κακή κατάσταση η 24χρονη, υπήρχε υπνωτικό χάπι στο ποτό της»

Καταγγελία βιασμού στη Θεσσαλονίκη: «Σε κακή κατάσταση η 24χρονη, υπήρχε υπνωτικό χάπι στο ποτό της»

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση φέρεται να είναι η 24χρονη, η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε πάρτι που είχε διοργανωθεί σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ο δικηγόρος της 24χρονης, Αθανάσιος Ζιώγας ανέφερε πως «στο ποτό υπήρχε υπνωτικό χάπι, ήπιε μεγάλη δόση και η πράξη έγινε χωρίς τη θέλησή της», ενώ τόνισε πως ο 27χρονος επιχειρηματίας, που καταγγέλλεται ως δράστης του βιασμού, ομολόγησε ότι είναι αυτός που βρέθηκε εκείνο το βράδυ με την 24χρονη, ισχυριζόμενος ότι υπήρξε συναίνεση της κοπέλας.

«Είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση η κοπέλα, που παλεύει να σταθεί στη ζωή και στην κοινωνία. Ο δράστης συνελήφθη, επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι που προβλέπει ο νόμος και η ανάκριση συνεχίζεται» είπε ο κ. Ζιώγας.

Η 24χρονη κλήθηκε χθες από την πέμπτη τακτική ανακρίτρια προκειμένου να καταθέσει για το περιστατικό που φέρεται να έγινε σε βάρος της. Εκεί ανέφερε πως τρία άτομα την άρπαξαν από το ασανσέρ του ξενοδοχείου και ψτην έβαλαν στο δωμάτιο. Η ανακρίτρια καλείται να αποφασίσει αν θα κληθούν για κατάθεση και τα υπόλοιπα άτομα που ανέφερε η 24χρονη.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής - ΠτΔ: Επανέλαβε την ετοιμότητα της ΚΔ για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων στον Γκουτέρες

Πενταμερής - ΠτΔ: Επανέλαβε την ετοιμότητα της ΚΔ για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων στον Γκουτέρες

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (ώρα Κύπρου) η διμερής συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, ενόψει της Ολομέλειας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό που αναμένεται να αρχίσει ακολούθως.

BEST OF TOTHEMAONLINE