Θλίψη στην κυπριακή κοινωνία - Έφυγε από τη ζωή ο δικηγόρος Θέμης Θωμά

Θλίψη στην κυπριακή κοινωνία - Έφυγε από τη ζωή ο δικηγόρος Θέμης Θωμά

Θλίψη στη Λάρνακα σκόρπισε ο χαμός του δικηγόρου Θέμη Θωμά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός δικηγόρος της Λάρνακας, είχε θέσει την υποψηφιότητά του με το ΕΛΑΜ στις βουλευτικές εκλογές που πέρασαν.

Ο Θέμης Θωμά γεννήθηκε στις 26/06/1959 στο χωριό Αθηαίνου της Επαρχίας Λάρνακας. 

Ήταν απόφοιτος της κλασικής κατεύθυνσης του Γυμνασίου Αγίου Γεωργίου, ενώ ακολούθως κατά την στρατιωτική του θητεία υπηρέτησε στην 33 Μοίρα Καταδρομών.

Ήταν κάτοχος πτυχίου Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο Διεθνές Δίκαιο.

Τόσο στα μαθητικά, όσο και στα φοιτητικά του χρόνια ασχολήθηκε ενεργά με τα κοινά, ενώ διετέλεσε Πρόεδρος της ΠΕΟΦ Κομοτηνής.

Εργάστηκε στη Δημόσια Υπηρεσία για τέσσερα έτη, ενώ διετέλεσε Πρόεδρος της Σχολικής Εφορίας της περιφέρειας Κιτίου για οκτώ συναπτά έτη, από το 1993 έως το 2001.

Από το 1990 ασκούσε το επάγγελμα του δικηγόρου, διατηρώντας Δικηγορική Εταιρία, ήτοι Θέμης Θωμά και Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε., με έδρα τη Λάρνακα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.