«Έφυγε» ο Μάκης Μάρκου – Αγωνιστής της ΕΟΚΑ και αθλητικός παράγοντας του Παραλιμνίου

«Έφυγε» ο Μάκης Μάρκου – Αγωνιστής της ΕΟΚΑ και αθλητικός παράγοντας του Παραλιμνίου

Απεβίωσε σήμερα Σάββατο 15/1 το πρωί ο Μάκης Μάρκου σε ηλικία 86 ετών, επί σειρά ετών πρόεδρος της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, γνωστός “Δάσκαλος”.

Ο Μάκης Μάρκου συνέδεσε το όνομά του με τις πιο ένδοξες σελίδες της ιστορίας των βυσσινί, αφού πέραν της τεράστιας προσφοράς του για πολλά χρόνια στο σωματείο, ήταν αυτός που μαζί με το υπόλοιπο Διοικητικό Συμβούλιο της χρονολογίας 1968-1969 διαδραμάτισαν καταλυτικό ρόλο για την ιστορική άνοδο της ομάδας στην Πρώτη Κατηγορία, όπου παρέμεινε εκεί για 45 ολόκληρα χρόνια.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Νέων Παραλιμνίου, “ο Μάκης Μάρκου, εκπαιδευτικός στο επάγγελμα, Αγωνιστής της ΕΟΚΑ, αγνός πατριώτης, ένας άνθρωπος που ανέδειξε σωρεία ταλέντων στο Παραλίμνι, αφήνει ένα κυριολεκτικώς δυσαναπλήρωτο κενό στον χώρο του Πολιτισμού και της Κοινωνικής προσφοράς. Αιωνία σου η Μνήμη Μεγάλε Δάσκαλε! Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει… Καλό Παράδεισο.”

Η Κηδεία του Μάκη Μάρκου θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι την Κυριακή 16/1 στις 11 το πρωί.


Πηγή: Famagusta.News

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η αναφορά του ΠτΔ σε μεταρρυθμίσεις και SAFE πριν την έναρξη του Υπουριγκού - «Είναι σημαντικό να προχωρούμε»

Η αναφορά του ΠτΔ σε μεταρρυθμίσεις και SAFE πριν την έναρξη του Υπουριγκού - «Είναι σημαντικό να προχωρούμε»

Στις ενέργειες της Κυβέρνησης για εκσυγχρονισμό του κράτους αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE