Κινητό walk-in στην Αθηένου το Σάββατο 15/1 - Ποιοι οι δικαιούχοι

Κινητό walk-in στην Αθηένου το Σάββατο 15/1 - Ποιοι οι δικαιούχοι

Εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού, θα διενεργηθεί αύριο Σάββατο, 15 Ιανουαρίου, στο νέο Κέντρο Υγείας στην Αθηένου.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «μετά από αίτημα του Δημάρχου Αθηένου για να βοηθηθούν οι δημότες που επιθυμούν να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού, το Υπουργείο Υγείας προχώρησε σε διευθέτηση, ώστε αύριο Σάββατο 15 Ιανουαρίου, κινητή μονάδα να μεταβεί για να πραγματοποιήσει εμβολιασμούς. Μέχρι σήμερα έχουν δηλώσει να εμβολιασθούν συνολικά 527 άτομα, όλων των ηλικιών».

Συγκεκριμένα, «με την πρώτη δόση δήλωσαν για να εμβολιαστούν 26 άτομα, επτά με τη δεύτερη δόση και οι υπόλοιποι με την 3η δόση. Οι ηλικίες των ενδιαφερομένων για εμβόλιο ξεκινά από 15 ετών μέχρι και ηλικιωμένοι».

Προστίθεται ότι «ο εμβολιασμός θα ξεκινήσει στις 8.30 το πρωί στο Νέο Κέντρο Υγείας Αθηένου. Όλοι οι κάτοικοι που θα εμβολιαστούν έχουν καταγραφεί από τον Δήμο και ενημερώνονται για παρουσίαση στο Κέντρο Υγείας σε διαφορετικά διαστήματα ανά ομάδες, ώστε να αποφευχθεί συνωστισμός στον χώρο».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «ο Δήμος Αθηένου, συμβάλλοντας στο γενικό αίσθημα για εμβολιασμό του πληθυσμού και δημιουργία της όσο το δυνατόν μεγαλύτερης ανοσίας στους κατοίκους του ακριτικού Δήμου, ζήτησε τη διενέργεια του εμβολιασμού στην Αθηένου, ώστε να βοηθηθούν και να μην ταλαιπωρηθούν με μετάβαση στα κέντρα εμβολιασμού των πόλεων όσοι θέλουν να εμβολιασθούν. Παράλληλα η συγκεκριμένη ενέργεια του Δήμου βοηθά στην εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού, σ’ αυτές τις δύσκολες μέρες που περνά η ανθρωπότητα».

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.