ΠΡΟΣΟΧΗ: Ρήψη βολών πυροβολικού και πυραύλων ρουκετών - Απαγορεύεται η διέλευση σε συγκεκριμένες περιοχές

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ρήψη βολών πυροβολικού και πυραύλων ρουκετών - Απαγορεύεται η διέλευση σε συγκεκριμένες περιοχές

Ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς αναφορικά με εκτέλεση βολών.

Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς ανακοινώνει ότι, στις 8,9,10 και 14,15,16 Φεβρουαρίου 2022, από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 4:00 μ.μ., θα εκτελεσθούν Βολές Πυροβολικού και Βολές Πυραύλων-Ρουκετών Ελικοπτέρων αντίστοιχα, στην περιοχή του Πεδίου Βολής Κιτίου.

Κατά τις συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες απαγορεύεται η διέλευση από τις παραπάνω περιοχές και σε βάθος 20 χιλιομέτρων εντός της θάλασσας, προς αποφυγή ατυχημάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Η πρώτη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο κατά τη δεκαετή θητεία του, δημιουργεί, αναμφίβολα υψηλούς συμβολισμούς. Όμως, όσο εξελίσσεται το πρόγραμμά του, τόσο ενισχύεται η αίσθηση ότι η ουσία της πρωτοβουλίας δεν είναι η ανακοίνωση μιας νέας φάσης στο Κυπριακό, αλλά η αποτροπή της πλήρους κατάρρευσης της διαδικασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE