Συγκλονιστική ιστορία: Διάβασε γιατί μία 21χρονη κάλεσε στα γενέθλια της όλη τη χώρα

Συγκλονιστική ιστορία: Διάβασε γιατί μία 21χρονη κάλεσε στα γενέθλια της όλη τη χώρα

Συγκλονίζει η ιστορία της 21χρονης Jenna Lowe, η οποία πέθανε λίγες ημέρες πριν το μεγάλο πάρτι που διοργάνωσε για τα γενέθλιά της, προκειμένου να βρει δωρητή οργάνων και να σωθεί από βέβαιο θάνατο.

Η νεαρή πανέμορφη κοπέλα, ήταν 19 ετών όταν οι γιατροί της είπαν πως πάσχει από μία σπάνια ασθένεια και πως αν δεν κάνει διπλή μεταμόσχευση πνευμόνων, θα έχει πεθάνει πριν κλείσει τα 21 της χρόνια.

Όμως σε μία χώρα όπως η Νότια Αφρική, όπου μόνο το 0,2% του πληθυσμού είναι εγγεγραμμένο ως δωρητές οργάνων, θα ήταν πολύ δύσκολα να βρει μόσχευμα.

Έτσι αποφάσισε να φτιάξει μία καμπάνια για να σώσει τον εαυτό της. Οργάνωσε ένα πάρτι, το οποίο διαφήμισε μέσω βίντεο στο You Tube. Σε αυτό προσκάλεσε τους πάντες, αρκεί να υπέγραφαν πως θέλουν να γίνουν δωρητές οργάνων.

 «Είμαι 19 ετών και σχεδιάζω το πάρτι γενεθλίων μου, όταν θα κλείνω τα 21. Σας προσκαλώ. Μπορείτε να φέρετε και τους φίλους σας επίσης. Γιατί όσοι περισσότεροι  έρθετε, τόσο πιο πολλοί θα εγγραφείτε και τόσο πιο πιθανό είναι να βρεθεί δωρητής για μένα, να σωθώ και τελικά να σας γνωρίσω» ανέφερε στο βίντεο η ίδια.

Τελικά όμως η κοπέλα δεν τα κατάφερε και πέθανε λίγες μέρες πριν το μεγάλο πάρτι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

Εποικοδομητική χαρακτήρισε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, τη σημερινή, πρώτη υπό τη νέα σύνθεση του, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE