Φιλανθρωπικό Tea Party με άρωμα γυναίκας …για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία

Φιλανθρωπικό Tea Party με άρωμα γυναίκας …για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία

Το Καραισκάκειο Ίδρυμα και το Breakfast at Teafunny’s διοργανώνουν την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015 και ώρα 18:30-21:00, φιλανθρωπικό και άκρως καλοκαιρινό Tea Party ….με άρωμα γυναίκας.

 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης  θα φιλοξενηθούν, για δώσουν συμβουλές σε άκρως γυναικεία θέματα, ο γνωστός πλαστικός χειρουργός Δρ Λεωνίδας Σωτηρίου, η διαιτολόγος - διατροφολόγος Αναστασία Σταύρου, ο γνωστός στιλίστας Δημήτρης Παλαιολόγος και εκπρόσωποι της εταιρείας Collistar και Crystal Rose. Για εισιτήρια (€10 με ποτό και κόκτειλ) στο 22210858 ή 99710337. Το 50% των εσόδων της εκδήλωσης, θα δοθούν για την οικονομική ενίσχυση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος.… για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία!!
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.