Χειροπέδες στον 32χρονο που φέρεται να απείλησε Διευθύντρια Σχολείου για τα μέτρα COVID

Χειροπέδες στον 32χρονο που φέρεται να απείλησε Διευθύντρια Σχολείου για τα μέτρα COVID

Υπό κράτηση τέθηκε 32χρονος γονέας μαθητή για υπόθεση απειλών εναντίον Διευθύντριας του Δημοτικού Σχολείου Έμπας, σε σχέση με την εφαρμογή των προνοιών του διατάγματος του Υπουργείου Υγείας, διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου, την Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2022, γύρω στο μεσημέρι καταγγέλθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου από Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Έμπας ότι την ίδια ημέρα ένας 32χρονος, ο οποίος διαμένει στην Πάφο, επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τη Γραμματεία του Σχολείου και απαίτησε από την υπάλληλο της Γραμματείας να συνομιλήσει με την Διευθύντρια του σχολείου.

Η υπάλληλος του ανέφερε ότι τη δεδομένη στιγμή η Διευθύντρια δεν μπορούσε να μιλήσει και τότε αυτός φέρεται να απείλησε ότι θα μετέβαινε στην κατοικία της παραπονούμενης και θα προκαλούσε κακό στον σύζυγο και στα παιδιά της.

Όπως καταγγέλθηκε από την παραπονούμενη, το συγκεκριμένο πρόσωπο επικοινωνεί συχνά με το σχολείο, απαιτώντας και απειλώντας για διάφορα ζητήματα που σχετίζονται με τις πρόνοιες του διατάγματος του Υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό. Εναντίον του 32χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και τις εξετάσεις συνεχίζει η Αστυνομία Πάφου. Σήμερα ο 32χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση .

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.