Σοκάρει η Ντέμη Γεωργίου για την κακοποίηση από τη σύντροφο της! «Έφτασα να πεθάνω»

Σοκάρει η Ντέμη Γεωργίου για την κακοποίηση από τη σύντροφο της! «Έφτασα να πεθάνω»

«Έχασα την όραση μου για 2 μήνες»

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» μίλησε η Ντέμη Γεωργίου που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής μεταξύ άλλων αποκάλυψε για ποιο λόγο μίλησε δημόσια για την κακοποιητική σχέση που είχε βιώσει στο παρελθόν και την έφερε κοντά στο να χάσει τη ζωή της.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.