Τραγωδία στην Πάφο! Νεκρή ξαφνικά 64χρονη – Μελάνιασε και «έσβησε» καθώς έτρωγε

Τραγωδία στην Πάφο! Νεκρή  ξαφνικά 64χρονη – Μελάνιασε και «έσβησε» καθώς έτρωγε

Βαρύ πένθος για την οικογένεια 64χρονης στην Πάφο που εντελώς ξαφνικά χθες βράδυ γύρω στις 9 άφησε την τελευταία της πνοή ενώ βρισκόταν στο σαλόνι του σπιτιού της δίπλα στον άντρα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, η 64χρονη ενώ δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας και ούτε παραπονέθηκε για ενοχλήσεις, εντελώς ξαφνικά, ενώ βρισκόταν στο σαλόνι του σπιτιού της και κατανάλωνε λουκούμι, έφυγε από τη ζωή.

Ο σύζυγος της πανικόβλητος, προσπάθησε να την συνεφέρει χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα διακριβωθούν αύριο κατά την νενομισμένη νεκροτομή. Αρχικά οι γιατροί πίστευαν ότι πρόκειται για καρδιακό επεισόδιο ενώ δεν αποκλείεται τελικά ο θάνατος της να προκλήθηκε από την κατανάλωση του λουκουμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE