Συνελήφθη Έλληνας ηθοποιός – Μία πρωτοχρονιάτικη πλάκα τον έστειλε στο κελί

Συνελήφθη Έλληνας ηθοποιός – Μία πρωτοχρονιάτικη πλάκα τον έστειλε στο κελί

Η πλάκα βγήκε ξινή σε έναν ηθοποιό, ο οποίος τηλεφώνησε για τοποθέτηση βόμβας στο θέατρο που εργάζεται.

Μάλιστα ο ηθοποιός ήταν από τους πρωταγωνιστές της θεατρικής παράστασης που ήταν σε εξέλιξη. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλα έγιναν στις 19:45 το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, όταν ένας άγνωστος τηλεφώνησε στο ταμείο του θεάτρου και ανέφερε πως έχει τοποθετηθεί βόμβα.

Έντρομος ο υπάλληλος ενημέρωσε την Άμεση Δράση, και ανέφερε για το απειλητικό τηλεφώνημα που δέχτηκε.

Στο θέατρο έφτασαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και της ΔΙ.ΑΣ και ζήτησαν από τους θεατές να εγκαταλείψουν τις θέσεις τους, καθώς έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός.

Τότε εμφανίστηκε ο ηθοποιός, και είπε στους αστυνομικούς ότι ο ίδιος πήρε τηλέφωνο, θέλοντας να κάνει πλάκα. Στη συνέχεια συνελήφθη και πέρασε το βράδυ στα κρατητήρια του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων, για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Χθες ο ηθοποιός με εντολή εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Νέο κύμα εκτεταμένων βομβαρδισμών στο Ιράν από το Ισραήλ - Απογείωση δύο F-16 από τη βάση Ανδρέας Παπανδρέου

LIVE: Νέο κύμα εκτεταμένων βομβαρδισμών στο Ιράν από το Ισραήλ - Απογείωση δύο F-16 από τη βάση Ανδρέας Παπανδρέου

Δεκατρείς ημέρες μετά το ξέσπασμα της πολεμικής σύρραξης στη Μέση Ανατολή, η ένταση παραμένει σε υψηλά επίπεδα, καθώς καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές δεν φαίνεται διατεθειμένη να προχωρήσει σε κινήσεις αποκλιμάκωσης.Την ίδια ώρα, δύο μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-16 Fighting Falcon απογειώθηκαν από την Αεροπορική Βάση Ανδρέας Παπανδρέου στο πλαίσιο προγραμματισμένης εκπαιδευτικής δραστηριότητας. Όλες οι εξελίξεις άμεσα και έγκυρα από το ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE