J2US: Ποιο ζευγάρι πήρε την μεγάλη νίκη;

J2US: Ποιο ζευγάρι πήρε την μεγάλη νίκη;

Με πολύ τραγούδι, χορό και λάμψη πραγματοποιήθηκε το τελευταίο J2US το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στον Alpha. Στην παρουσίαση βεβαίως βρέθηκε για άλλη μια φορά ο Νίκος Κοκλώνης ενώ στην κριτική επιτροπή η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Σταμάτης Φασουλής και… από μακριά λόγω κορονοϊού η Δέσποινα Βανδή.

Σε μια γκεστ εμφάνιση, επίσης, στην επιτροπή έδωσε το παρών στο πλατό ο Νίκος Αλιάγας.

Όσον αφορά το διαγωνιστικό μέρος του τελευταίου J2US, ο Μαρίνος Κόνσολος με την Ελένη Δήμου, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με την Κατερίνα Λιόλιου και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με τον Σταν (καθώς ο παρτενέρ της, Χάρης Βαρθακούρης είναι θετικός στον κορονοϊό) προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να εντυπωσιάσουν τόσο την επιτροπή όσο και το τηλεοπτικό κοινό.

Και αυτό γιατί η κορυφή θα είχε το όνομα ενός μόνο μη επαγγελματία επωνύμου μαζί βεβαίως με τον επαγγελματία παρτενέρ του. Ποιο όμως θα ήταν αυτό;


Ύστερα από όχι μία, όχι δύο, όχι τέσσερις αλλά… έξι γεμάτες και πλέον κεφάτες ώρες, ως είθισται άλλωστε φέτος στο J2US, ήρθε η ώρα ο Νίκος Κοκλώνης να ανακοινώσει τοι αποτέλεσμα. Έτσι, λοιπόν, νικητές στο φετινό σόου αναδείχθηκαν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Κατερίνα Λιόλιου!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE