Η απειλητική επιστολή της υπεραγοράς στο Themaonline- Τους διαψεύδει κατηγορηματικά ο Υπουργός Υγείας -ΒΙΝΤΕΟ

Η απειλητική επιστολή της υπεραγοράς στο Themaonline- Τους διαψεύδει κατηγορηματικά ο Υπουργός Υγείας -ΒΙΝΤΕΟ

Με επιστολή -μέσω του δικηγόρου της- απάντησε η Υπεραγορά 'Στέλιος' στην αποκάλυψη του Themaonline, ότι πολίτης- θετικός στον κορωνοιό- εθεάθη να ψωνίζει ενώ νοσούσε. 

"Σας καλούμε να ενημερώσετε άμεσα της ηλεκτρονική σας εφημερίδα ή/και ενημέρωση με διαγραφή του εν λόγω άρθρου σας και να αποκαταστήσετε το όνομα των πελατών μας. Σε διαφορετική περίπτωση, έχουμε οδηγίες από τους πελάτες μας, να διαφυλάξουμε όλα τα νόμιμα δικαιώματά τους", καταλήγει η επιστολή.

Καλούμαστε λοιπόν εμείς να προχωρήσουμε στη διαψευση της είδησης, από τη στιγμή που μέχρι και ο Υπουργός Υγείας -τα πιο επίσημα χείλη δηλαδή- επιβεβαιώνει την είδηση, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Omega

Στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέραμε μάλιστα οτι η "Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί πως η υπεραγορά έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Ήταν θετικοί στον κορωνοϊό και πήγαν κύριοι για ψώνια - Μεγάλη αναστάτωση σε υπεραγορά στην Λάρνακα

Ο Μιχάλης Χατζηπαντέλας ανέφερε χαρακτηριστικά: 'Κρούσμα ενώ ήταν θετικό, εντοπίστηκε σε μία υπεραγορά. Τύχαινε ο προσωπικός του ιατρός να βρίσκεται στη συγκεκριμένη υπεραγορά και έγινε ανακοίνωση, ώστε να αποχωρήσει'.

Το Themaonline δεν φοβάται, δεν απειλείται και είναι ταγμένο στην αποκάλυψη της αλήθειας. Στεκόμαστε πάντα στο πλευρό του πολίτη, χωρίς "κρυφές αντζέντες" και σκοπιμότητες.

Προσπάθειες φίμωσης της ελευθεροτυπίας, μέσω απειλητικών επιστολών, δεν είναι αποδεκτές.

Εκ της Έκδοσης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Με το βλέμμα στις προεδρικές εκλογές οι καταστατικές αλλαγές στον ΔΗΣΥ- Από τη βάση ο υποψήφιος για την προεδρία - Οι ασφαλιστικές δικλίδες

Με το βλέμμα στις προεδρικές εκλογές οι καταστατικές αλλαγές στον ΔΗΣΥ- Από τη βάση ο υποψήφιος για την προεδρία - Οι ασφαλιστικές δικλίδες

Πολύωρη ήταν η συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου του ΔΗΣΥ που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, με κύριο θέμα την ετοιμασία του τελικού κειμένου με τις προτάσεις που θα πάνε στο Καταστατικό Συνέδριο, το Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου.