ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Οι τελευταίες καταγγελίες πριν την νέα χρονιά

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Οι τελευταίες καταγγελίες πριν την νέα χρονιά

Σε 8 καταγγελίες, 6 πολιτών και 2 υπευθύνων υποστατικών, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο εικοσιτετράωρο ενώ συνολικά διενεργήθηκαν 2.535 έλεγχοι ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση και η εφαρμογή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου. 


Μιλώντας στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, ανέφερε ότι στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 1.351 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν δύο καταγγελίες πολιτών και στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 138 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 2 καταγγελίες υπευθύνων υποστατικών.
 
Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 313 έλεγχοι με μια καταγγελία πολίτη, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 104 έλεγχοι, από τους οποίους δεν προέκυψαν καταγγελίες, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 510 έλεγχοι με 3 καταγγελίες πολιτών και στην Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 56 έλεγχοι χωρίς καταγγελίες.
 
Επίσης, η Τροχαία διενήργησε 63 ελέγχους χωρίς καμία καταγγελία ενώ η Λιμενική δεν προέβη σε κανένα έλεγχο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE