Τριπλό φονικό παραλίγο στη Λάρνακα

Τριπλό φονικό παραλίγο στη Λάρνακα

Τη δολοφονία τριών προσώπων φαίνεται να απέτρεψε στο παραπέντε η αστυνομία στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έλαβε πληροφορία ότι τέσσερα πρόσωπα, οργάνωναν να δολοφονήσουν τρεις Ελληνοκύπριους για επαγγελματικές διαφορές.

Το ΤΑΕ Λάρνακας έδρασε αστραπιαία και μετά από αξιολόγηση της πληροφορίας, με βάση δικαστικά εντάλματα, άρχισε έρευνα για τον εντοπισμό τους.

Χθες το απόγευμα μέλη της δύναμης προχώρησαν στην σύλληψη ενός προσώπου. Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση, αφού θεωρείται ότι προμήθευσε με οπλισμό άτομο από την Κύπρο το οποίο θα διέπραττε τις δολοφονίες.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων τριών. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προϋποθέσεις από Έρχιουρμαν, η σιωπή από Ερντογάν - Ερωτηματικά για την ηλεκτρική διασύνδεση

Κυπριακό: Προϋποθέσεις από Έρχιουρμαν, η σιωπή από Ερντογάν - Ερωτηματικά για την ηλεκτρική διασύνδεση

Η διπλωματία δεν κινείται μόνο με δηλώσεις. Κινείται και με επιμονές, αλλά και με εκκωφαντικές σιωπές. Και τα όσα διαδραματίστηκαν από τη Νέα Υόρκη μέχρι την Άγκυρα το τελευταίο 24ωρο, δείχνουν ότι στο Κυπριακό διαμορφώνεται ένα σκηνικό χαμηλών τόνων, αλλά υψηλής στρατηγικής σημασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE