«Τους έχει γραμμένους» η Γιωρκάτζη – Αγνοεί τηv Ελεγκτική που της ζητά εξηγήσεις για το πολυτελές αυτοκίνητο

«Τους έχει γραμμένους» η Γιωρκάτζη – Αγνοεί τηv Ελεγκτική που της ζητά εξηγήσεις για το πολυτελές αυτοκίνητο

Θα μας τρελάνει η Χρυστάλλα με τα καμώματα της.

Όπως σας είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα η κ.Γιωρκάτζη φαίνεται πως θέλει να αγοράσει καινούργιο πολυτελές υπηρεσιακό όχημα για την Κεντρική Τράπεζα καθώς τα οχήματα που υπάρχουν στην διάθεση της, «της βρωμάνε».

Μάλιστα το όχημα που ζήτησε η Διοικήτρια,  είναι εκτός προδιαγραφών, αφού με βάση τη νομοθεσία δεν θα πρέπει η ιπποδύναμη του να ξεπερνά τα 20 κυβικά.

Η Ελεγκτική Υπηρεσία απέστειλε επιστολές προς την Διοικήτρια της Κεντρικής Τράπεζας ζητώντας εξηγήσεις για την εν λόγω αγορά του συγκεκριμένου αυτοκίνητου. Ενώ οι επιστολές έχουν σταλθεί εδώ και καιρό, η ιδία αρνείται να απαντήσει στην προηγουμένη της υπηρεσία.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η ίδια υπερασπιζόταν με σθένος την διαδικασία ελέγχου, ενώ τώρα αγνοεί παντελώς τις διαδικασίες που η ίδια καλούσε άλλους να τηρούν.

Γιατί κ.Γιωρκάτζη αγνοείς την προηγούμενη σου υπηρεσία…

Είχατε συνηθίσει να μην δέχεστε έλεγχο τόσο καιρό ως Ελέγκτρια και τώρα σας ξινίζει…; 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Σε ηλικία 88 ετών, ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε σήμερα από τη ζωή, λίγες ώρες αφότου απευθύνθηκε για τελευταία φορά στους χιλιάδες πιστούς Καθολικούς, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ανήμερα το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE