Κουκουλοφόροι επιχείρησαν να βάλουν φωτιά σε σχολείο στη Λεμεσό

Κουκουλοφόροι επιχείρησαν να βάλουν φωτιά σε σχολείο στη Λεμεσό

Αυστηρή τιμωρία αναμένει μαθητές που αποπειράθηκαν να κάψουν το σχολείο την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου όπως αναφέρεται σε δημοσίευση του Γυμνασίου Αγίας Φυλάξεως στη Λεμεσό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανακοίνωση

"Το σχολείο μας σήμερα λειτούργησε κανονικά, μέχρι και τις 1.30, όπως ήταν οι οδηγίες του ΥΠΠΑΝ.Οι μαθητές παρακολούθησαν τα μαθήματά τους,έκαναν ενδοτμηματικά Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και αντάλλαξαν ευχές . Κάποιοι,ελάχιστοι ευτυχώς,μαθητές δεν ήρθαν σχολείο.Επέλεξαν να έρθουν με κουκούλες και αποπειράθηκαν να δημιουργήσουν έκτροπα και να κάψουν το σχολείο.Γνωρίζουμε ποιοι είναι.Τόσο οι δικοί μας όσο και οι εξωσχολικοί.Οι μαθητές μας θα τιμωρηθούν αυστηρά,όταν ανοίξει το σχολείο.Για τους εξωσχολικούς θα επιληφθεί η Αστυνομία."

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Η ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έστειλε σαφή μηνύματα τόσο για τις επιδιώξεις της ελληνοκυπριακής πλευράς όσο και για τα όρια των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE