Ο Άγιος Βασίλης του SupportCY μιλάει στα παιδιά μέσω διαδικτύου

Ο Άγιος Βασίλης του SupportCY μιλάει στα παιδιά μέσω διαδικτύου

O Άγιος Βασίλης του SupportCY της Τράπεζας Κύπρου ξεκίνησε και φέτος το διαδικτυακό ταξίδι του και μέχρι την ολοκλήρωσή της δράσης στις 30 Δεκεμβρίου, αναμένεται να μιλήσουν με τον Virtual Santa περισσότερα από 5000 παιδιά, αναφέρεται σε δελτίο Τύπου.

Προστίθεται ότι πέρασε από δεκάδες σχολεία σε όλη την Κύπρο, φτάνοντας μέχρι το Ριζοκάρπασο όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τα παιδάκια ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε τα παιδιά στο σχολείο του Κορμακίτη, ενώ η διαδρομή του, τον οδήγησε σε σχολεία των πυρόπληκτων περιοχών της Κύπρου, το Μακάρειο Νοσοκομείο και σε περιοχές της Ελλάδας σε συνεργασία με το Χαμόγελου του Παιδιού.

Ο Virtual Santa του SupportCY, εκτός από επικοινωνία με παιδιά στο σπίτι τους και στα σχολεία τους, εμπλούτισε τη χριστουγεννιάτικη ατζέντα του με μάθημα μαγειρικής, ανάγνωσης παραμυθιού και χορού με ζούμπα για παιδιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Σε ένα ακόμη δείγμα κλιμάκωσης έντασης, το κατοχικό καθεστώς προχώρησε στη σύλληψη πέντε Ελληνοκυπρίων προσφύγων, στο κατεχόμενο Τρίκωμο, το οποίο είχαν επισκεφθεί. Οι κατοχικές αρχές αφού τους συνέλαβαν, τους απήγγειλαν τις κατηγορίες, της κατασκοπείας και τους οδήγησαν στα μπουντρούμια του Αττίλα. Το ψευδοδικαστήριο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους, για τρεις ημέρες. Το υπουργείο εξωτερικών παρακολουθεί τη νέα αυτή προκλητική κίνηση από πλευράς του κατοχικού καθεστώτος και έχει ήδη προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες.

BEST OF TOTHEMAONLINE