Τζιχαντιστές βάζουν αιχμάλωτο να σκάψει τον λάκκο του πριν τον εκτελέσουν – Η δεύτερη φορά σε δέκα μέρες (Βίντεο)

Τζιχαντιστές βάζουν αιχμάλωτο να σκάψει τον λάκκο του πριν τον εκτελέσουν – Η δεύτερη φορά σε δέκα μέρες (Βίντεο)

Άλλο ένα σοκαριστικό βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα το Ισλαμικό Κράτος αυτή τη φορά από την Αίγυπτο.

Θύμα ένας άνδρας τον οποίο οι Αιγύπτιοι τζιχαντιστές κατηγόρησαν ότι ήταν πράκτορας της Μοσάντ.

Στο βίντεο ο άνδρας ντυμμένος με την πορτοκαλί στολή των κρατουμένων στο Γκουαντάναμο - όπως κάθε εκτελεσθείς από τους τζιχαντιστές - εμφανίζεται να σκάβει το λάκκο του.

Πίσω του βρίσκεται ένας μασκοφόρος άνδρας με στολή παραλλαγής ο οποίος κάποια στιγμή τον πλησιάζει και τον εκτελεί με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Στο τέλος του σοκαριστικού βίντεο ο μασκοφόρος άνδρας εμφανίζεται να τραβάει το πτώμα στο λάκκο και στη συνέχεια να τον καλύπτει χρησιμοποιώντας το φτυάρι με το οποίο το θύμα άνοιξε τον τάφο του.

Αυτό είναι το δεύτερο παρόμοιο βίντεο μέσα σε δέκα ημέρες με τζιχαντιστές να υποχρεώνουν το θύμα τους να σκάβει το λάκκο του πριν να εκτελεστεί.

   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τεντωμένο σχοινί η Αννίτα Δημητρίου – Εκλογές «ζωής ή θανάτου» για ΔΗΣΥ και ηγεσία

Σε τεντωμένο σχοινί η Αννίτα Δημητρίου – Εκλογές «ζωής ή θανάτου» για ΔΗΣΥ και ηγεσία

Σε μια από τις πιο κρίσιμες καμπές της σύγχρονης πορείας του Δημοκρατικού Συναγερμού, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να δώσει τη δική της πολιτική μάχη, με φόντο δημοσκοπήσεις που μόνο καθησυχαστικές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE