ΔΕΕΚΔΟΚΩ ΔΕΟΚ: Διαμαρτύρεται για τις ενέργειες του Ιωνά Νικολάου

ΔΕΕΚΔΟΚΩ ΔΕΟΚ: Διαμαρτύρεται για τις ενέργειες του Ιωνά Νικολάου

Έντονη διαμαρτυρία εκφράζει η ΔΕΕΚΔΟΚΩ ΔΕΟΚ για «τις μεθοδεύσεις και τις απαράδεκτες ενέργειες του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης» αναφορικά με την εργοδότηση Έκτακτου Ωρομίσθιου Προσωπικού στο Τμήμα Δασών.

Σε σχετική ανακοίνωση προστίθεται ότι ο Ιωνάς Νικολάου, «στην προσπάθεια του να καλύψει ανάγκες του Υπουργείου του στο τομέα της πυρόσβεσης, επέλεξε την μέθοδο κατάργησης θέσεων σε άλλο τμήμα, αφήνοντας στην ανεργία αντίστοιχο αριθμό εργαζομένων».

Όπως αναφέρεται, αντί ο Υπουργός να ακολουθήσει διαδικασίες που ενισχύουν την απασχόληση, με τις ενέργειες του στέλνει στην ανεργία Έκτακτους Ωρομίσθιους που εργοδοτούνταν για χρόνια στην βάση θεσμοθετημένων κριτηρίων.

Καταληκτικά, η ΔΕΚΔΟΚΩ ΔΕΟΚ καταδικάζει τις πρακτικές και καλεί την Κυβέρνηση και όλα τα εμπλεκόμενα τμήματα να θέσουν τέρμα στην απαράδεκτη αυτή κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: Συμφωνεί η Κυβέρνηση με Ολγκίν, οι ηγέτες είναι αυτοί που πρέπει να πάρουν αποφάσεις

Κ. Λετυμπιώτης: Συμφωνεί η Κυβέρνηση με Ολγκίν, οι ηγέτες είναι αυτοί που πρέπει να πάρουν αποφάσεις

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προσέλθει στην τριμερή συνάντηση της Νέας Υόρκης, με ρεαλισμό και έχοντας γνώση στις προκλήσεις που υπάρχουν, επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE