Εφιάλτης για 22χρονη στην Ελλάδα: Κατήγγειλε επίθεση και απόπειρα βιασμού

Εφιάλτης για 22χρονη στην Ελλάδα: Κατήγγειλε επίθεση και απόπειρα βιασμού

Ακόμα μία καταγγελία για επίθεση και απόπειρα βιασμού εις βάρος νεαρής κοπέλας έρχεται στη δημοσιότητα.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, μία 22χρονη κατήγγειλε στο τμήμα Ασφάλειας της Νίκαιας ότι το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, σε κεντρικό δρόμο της περιοχής, δέχθηκε επίθεση από τέσσερα άτομα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δράστες τής έσκισαν τα ρούχα και επιχείρησαν να την βιάσουν.

Μία διερχόμενη γυναίκα που είδε το συμβάν, άρχισε να φωνάζει και οι δράστες έφυγαν.

Άμεσα η νεαρή κοπέλα πήγε στο τμήμα της Νίκαιας όπου κατήγγειλε το περιστατικό και έδωσε την περιγραφή των δραστών, που δεν είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους.

Η αστυνομία προχώρησε στην ταυτοποίηση δύο εκ των τεσσάρων δραστών, οι οποίοι αναζητούνται.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Σε μια εποχή πολιτικής πόλωσης και κοινωνικής δυσαρέσκειας, τα κόμματα προετοιμάζονται ενόψει των βουλευτικών εκλογών, με πρώτο βήμα, την κατάρτιση των ψηφοδελτίων τους. Μια προσπάθεια καθόλου εύκολη, αφού σε αρκετές περιπτώσεις βρίσκουν κλειστές πόρτες ακόμα και από μέλη τους, τα οποία αρνούνται να μπουν στη διαδικασία των εκλογικής αναμέτρησης.