Διαγνώστηκε θετικός στον covid ο NiVo – Δεν πήγε στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του

Διαγνώστηκε θετικός στον covid ο NiVo – Δεν πήγε στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του

Θετικός στον κορονοϊό είναι ο ηθοποιός και τραγουδιστής Νίκος Βουρλιώτης, σύμφωνα με τον συμπρωταγωνιστή του στην ταινία "Black Bachelor", Λευτέρη Ελευθερίου.

Συγκεκριμένα, το πρωί του Σαββάτου 11 Δεκεμβρίου στην εκπομπή "Open Weekend" μίλησε τηλεφωνικά ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο οποίος αποκάλυψε πως ο Νίκος Βουρλιώτης νοσεί από covid-19.

Τη στιγμή που η παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη ρώτησε τον ηθοποιό τον λόγο που δεν πήγε στο πλατό της εκπομπής, εκείνος αποκάλυψε πως ένας εκ των πρωταγωνιστών της ταινίας, ο Νίκος Βουρλιώτης νοσεί από κορονοϊό.

"Εγώ καλά είμαι. Η ταινία βγαίνει και ο NiVo, ένας από τους πιο αστείους χαρακτήρες του Black Bachelor είναι στο σπίτι του με κορονοϊό και δε μπορούσε να είναι κοντά μας στην πρεμιέρα. Έτσι για να δούμε λίγο πόσο κοντά μας είναι αυτό με τον κορονοϊό. Σε αυτή τη φάση που περνάμε το πιο δύσκολο είναι να είστε καλά, να μη διακοπεί η δουλειά σας", είπε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Πηγή: news247.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE