Επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένου κυνηγού από την Πυροσβεστική στη Λεμεσό

Επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένου κυνηγού από την Πυροσβεστική στη Λεμεσό

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από κλήση για βοήθεια σε κυνηγό που τραυματίστηκε στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στον Αγρό.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε με τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Υπαίθρου Αγρού και Μονιάτη. Φαίνεται να υπάρχει τραυματισμός στο πόδι του εν λόγω άντρα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε δύσβατη περιοχή και σε απόσταση 300 περίπου μέτρα από δρόμο.

Στο μέρος βρίσκεται η Υπηρεσία Ασθενοφόρων, ενώ θα γίνει σταθεροποίηση και τοποθέτηση σε ειδικό φορείο για τη μεταφορά του πολίτη στο Ασθενοφόρο και κατόπιν στο Νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE