Έντονη βροχόπτωση σημειώνεται κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου Πάφου-Λεμεσού, καθώς και στον παραλιακό δρόμο Μαζωτού, γύρω στις 9.20 το πρωί της Κυριακής, με αποτέλεσμα η ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων να είναι επικίνδυνα περιορισμένη. Την ίδια ώρα, σε σημεία του αυτοκινητοδρόμου παρατηρείται ροή και συσσώρευση νερού, με αποτέλεσμα το οδόστρωμα να είναι επικίνδυνα ολισθηρό.
Προτρέπονται οι διερχόμενοι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους.
Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.