«Κάτω τα μέτρα τα φασιστικά» - Έξω από τη Βουλή εξαγριωμένοι γονείς και πολίτες, πληθαίνουν οι αντιδράσεις για τα νέα μέτρα -ΒΙΝΤΕΟ

«Κάτω τα μέτρα τα φασιστικά» - Έξω από τη Βουλή εξαγριωμένοι γονείς και πολίτες, πληθαίνουν οι αντιδράσεις για τα νέα μέτρα -ΒΙΝΤΕΟ

Καθημερινό φαινόμενο είναι πλέον οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας από γονείς, παιδιά και πολίτες, που αντιτίθενται στα νέα μέτρα της Κυβέρνησης κατά του κορωνοϊού.

Η διαμαρτυρία λαμβάνει χώρα αυτή την ώρα στη Λευκωσία, έξω από το Συνεδριακό Κέντρο όπου συνέρχεται η Βουλή.  

Οι διαμαρτυρόμενοι,, που ανέρχονται περίπου στους 300, φωνάζουν συνθήματα όπως «κάτω από τα χέρια από τα παιδιά μας» «ψωμί παιδεία ελευθερία», «παραιτηθείτε», ενώ υπήρξαν και φωνές που ζήτησαν την παραίτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Οι περισσότεροι από τους διαδηλωτές δεν φορούν προστατευτική μάσκα, ενώ στη διαμαρτυρία βρίσκονται και παιδιά του δημοτικού και του νηπιαγωγείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεσπάθωσε ο Δρ. Καραγιάννης - «Θέλουν να αρρωστήσουμε, μας εύχονται τα χειρότερα - Γενικά δεν πάμε καλά»

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη, η οποία παρακολουθεί τη διαμαρτυρία.

Δείτε βίντεο από το σημείο από τη Φωνή Λαού:

Εναλλακτικά δείτε εδώ

Δείτε το δεύτερο βίντεο εδώ

Δείτε το τρίτο βίντεο εδώ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE