Απίστευτο: Πήγε για τρίτη δόση εμβολίου και της έκαναν… πενταπλή

Απίστευτο: Πήγε για τρίτη δόση εμβολίου και της έκαναν… πενταπλή

Ένα απροσδόκητο και ευτυχώς όχι μοιραίο λάθος καταγράφηκε σήμερα στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου στην Κρήτη, όταν μία νεαρή γυναίκα πήγε για να κάνει την αναμνηστική δόση (3η), αλλά ο νοσηλευτής, όπως αναφέρει το anatolh.com, της έκανε… πενταπλή δόση.

Η γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, αλλά για προληπτικούς λόγους, ούτως ώστε να την παρακολουθούν για να μην αντιμετωπιστεί τυχόν παρενέργεια.

Στην Κρήτη παρατηρείται μεγάλη πρόοδος πάντως στους εμβολιασμούς, με το Λασίθι να προπορεύεται, σύμφωνα με τα στοιχεία της 7ης ΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Το μήνυμα του ΠτΔ για τις αξιολογήσεις των διεθνών οίκων - «Θετικά αποτελέσματα για όλους»

VIDEO: Το μήνυμα του ΠτΔ για τις αξιολογήσεις των διεθνών οίκων - «Θετικά αποτελέσματα για όλους»

Σε οπτικογραφημένη δήλωσή του για τις νέες αξιολογήσεις των οίκων Fitch και Moody's για την Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζει τα απτά, θετικά αποτελέσματα που προκύπτουν για όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE