«Ξεψύχησε» στην άσφαλτο 23χρονος - Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση 21χρονος

«Ξεψύχησε» στην άσφαλτο 23χρονος - Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση 21χρονος

Σε οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 3.15 τα ξημερώματα σήμερα στο δρόμο Προδρομίου – Λατσιού στην Πάφο, έχασε τη ζωή του ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους, 23 ετών από την Αργάκα.

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε στον πιο πάνω δρόμο 18χρονος από την Πάφο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος επίσης από την Πάφο, έχοντας ως συνεπιβάτη τον άτυχο Χαραλάμπους.

Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκαν οι δύο οδηγοί των οχημάτων και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Ο 18χρονος κρατήθηκε για νοσηλεία με την κατάσταση του να βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Ο 21χρονος λόγω της κατάστασης του, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται διασωλημένος σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τις προκαταρτικές εξετάσεις, οι επιβαίνοντες στα δύο οχήματα φέρονται να μην έφεραν προστατευτική ζώνη.

Η Τροχαία Πάφου σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.