LIFESTYLE

Με ποινή φυλάκισης κινδυνεύει η Jennifer Lopez μετά από μία συναυλία

Με ποινή φυλάκισης κινδυνεύει η  Jennifer Lopez μετά από μία συναυλία

Το ανατομικό χαρακτηριστικό της Jennifer Lopez που την έχει κάνει διάσημη ανά την υφήλιο ίσως τελικά την οδηγήσει στη φυλακή, αφού ο σέξι χορός της με το χαρακτηριστικό κούνημα των οπισθίων είχε ως συνέπεια να υποβληθεί εναντίον της μήνυση για προσβολή της γυναικείας σεμνότητας στο Μαρόκο.

Η σέξι Λατίνα, που πρόσφατα βρέθηκε στο Ραμπάτ για μία συναυλία, τα έδωσε όλα πάνω στη σκηνή, χορεύοντας αισθησιακά και ξεσηκώνοντας το κοινό με τα τραγούδια της. 

Παρόλο που η 45χρονη έχει δώσει και παλαιότερα συναυλίες στη συντηρητική χώρα, αυτή ήταν η πρώτη φορά που το σόου της μεταδόθηκε στην τηλεόραση προκαλώντας την οργή μίας θρησκευτικής εκπαιδευτικής οργάνωσης που θεώρησε ότι ο προκλητικός χορός της J. Lo προσβάλλει τη γυναικεία σεμνότητα και υπέβαλλε μήνυση εναντίον της.

Πολλοί εξοργισμένοι μουσουλμάνοι που σοκαρίστηκαν από την εμφάνιση της δημοφιλούς τραγουδίστριας στην τηλεόραση έφτασαν στο σημείο να ζητήσουν την παραίτηση του Υπουργού Επικοινωνιών Mustapha Khalifi επειδή επέτρεψε τη μετάδοση της συναυλίας.

Ο ίδιος έσπευσε να καταδικάσει την εμφάνιση της τραγουδίστριας ως απαράδεκτη και ζήτησε να συναντηθεί με την επιτροπή δεοντολογίας ώστε να επιβληθούν κυρώσεις στο δίκτυο 2Μ που την έβγαλε στο αέρα.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι εάν η J.Lo κριθεί ένοχη όταν εκδικαστεί η υπόθεση, κινδυνεύει με φυλάκιση έως και δύο ετών για τον αισθησιακό της χορό.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πήρε εξιτήριο ο Μάριος Καρογιάν - Θα παραμείνει σπίτι για ξεκούραση

Τιμές καυσίμων: Μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των επαρχιών - Περαιτέρω αυξήσεις στον ορίζοντα - Πίνακες

Θεραπεία με το… σταγονόμετρο: Σοβαρές ελλείψεις σε καινοτόμο φάρμακο - Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο

Συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού - Πληροφορίες για ένα νεκρό και ένα τραυματία

Μονή Αββακούμ: Ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης του Νεκτάριου - Στο κελί για ακόμα 8 ημέρες

Στο Netflix η πρώτη κυπριακή ταινία - Από πότε θα είναι διαθέσιμη



Φονος στην Ορμήδεια: Παραδόθηκε στις Βρετανικές Βάσεις ο φερόμενος δράστης - Λεπτομέρειες

Φονος στην Ορμήδεια: Παραδόθηκε στις Βρετανικές Βάσεις ο φερόμενος δράστης - Λεπτομέρειες

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες η Αστυνομία των Β.Βάσεων συνέλαβε τον ύποπτο για τη δολοφονία του Χαράλαμπου Κωνσταντινίδη στην Ορμήδεια, το βράδυ της Τρίτης (25/6).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top