Με ποινή φυλάκισης κινδυνεύει η Jennifer Lopez μετά από μία συναυλία

Με ποινή φυλάκισης κινδυνεύει η  Jennifer Lopez μετά από μία συναυλία

Το ανατομικό χαρακτηριστικό της Jennifer Lopez που την έχει κάνει διάσημη ανά την υφήλιο ίσως τελικά την οδηγήσει στη φυλακή, αφού ο σέξι χορός της με το χαρακτηριστικό κούνημα των οπισθίων είχε ως συνέπεια να υποβληθεί εναντίον της μήνυση για προσβολή της γυναικείας σεμνότητας στο Μαρόκο.

Η σέξι Λατίνα, που πρόσφατα βρέθηκε στο Ραμπάτ για μία συναυλία, τα έδωσε όλα πάνω στη σκηνή, χορεύοντας αισθησιακά και ξεσηκώνοντας το κοινό με τα τραγούδια της. 

Παρόλο που η 45χρονη έχει δώσει και παλαιότερα συναυλίες στη συντηρητική χώρα, αυτή ήταν η πρώτη φορά που το σόου της μεταδόθηκε στην τηλεόραση προκαλώντας την οργή μίας θρησκευτικής εκπαιδευτικής οργάνωσης που θεώρησε ότι ο προκλητικός χορός της J. Lo προσβάλλει τη γυναικεία σεμνότητα και υπέβαλλε μήνυση εναντίον της.

Πολλοί εξοργισμένοι μουσουλμάνοι που σοκαρίστηκαν από την εμφάνιση της δημοφιλούς τραγουδίστριας στην τηλεόραση έφτασαν στο σημείο να ζητήσουν την παραίτηση του Υπουργού Επικοινωνιών Mustapha Khalifi επειδή επέτρεψε τη μετάδοση της συναυλίας.

Ο ίδιος έσπευσε να καταδικάσει την εμφάνιση της τραγουδίστριας ως απαράδεκτη και ζήτησε να συναντηθεί με την επιτροπή δεοντολογίας ώστε να επιβληθούν κυρώσεις στο δίκτυο 2Μ που την έβγαλε στο αέρα.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι εάν η J.Lo κριθεί ένοχη όταν εκδικαστεί η υπόθεση, κινδυνεύει με φυλάκιση έως και δύο ετών για τον αισθησιακό της χορό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE