Οι κατσαρίδες ήταν ο λόγος ανέγερσης του υπερπολυτελούς παλατιού λέει ο Ερντογάν

Οι κατσαρίδες ήταν ο λόγος ανέγερσης του υπερπολυτελούς παλατιού λέει ο Ερντογάν

Την απόφασή του για την ανέγερση του νέου υπερπολυτελούς προεδρικού μεγάρου υπερασπίστηκε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για ακόμη μία φορά. Μόνο που αυτή ήταν και η καλύτερη!

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στα δίκτυα A Haber και ATV, ο Τούρκος πρόεδρος είπε ότι «αναγκάστηκε» να οδηγηθεί σε αυτή τη λύση λόγω κατσαρίδων!

«Οι τουαλέτες του πρωθυπουργικού γραφείου ήταν γεμάτες με κατσαρίδες. Αρμόζει ένα τέτοιο γραφείο στον πρωθυπουργό της Δημοκρατίας της Τουρκίας; Δεν τίθεται θέμα σπατάλης όταν πρόκειται για εκπροσώπηση» τόνισε ο Ερντογάν, ο οποίος έχει δεχθεί σκληρή κριτική για το νέο προεδρικό μέγαρο 200.000 τ.μ. και 1.150 δωματίων, συνολικού κόστους 490 εκ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ερντογάν μετακόμισε στο νέο παλάτι τον Αύγουστο, όταν εξελέγη πρόεδρος και το παλαιό προεδρικό μέγαρο παραχωρήθηκε στον πρωθυπουργό για να μην έχει πρόβλημα με τις κατσαρίδες.

Οι σημερινές βουλευτικές εκλογές, πάντως, στην Τουρκία ενδέχεται να στείλουν ένα δυνατό μήνυμα στον Ερντογάν αφού θεωρείται πολύ πιθανόν το κυβερνών κόμμα να μη συγκεντρώσει την απαιτούμενη πλειοψηφία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Το Ισραήλ απειλεί ότι θα κάψει την Τεχεράνη - «Το Ιράν εξετάζει σοβαρά να κλείσει τα Στενά του Ορμούζ»

Live: Το Ισραήλ απειλεί ότι θα κάψει την Τεχεράνη - «Το Ιράν εξετάζει σοβαρά να κλείσει τα Στενά του Ορμούζ»

Ανεβαίνει επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή μετά την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν και τις πυρηνικές του εγκαταστάσεις το πρωί της Παρασκευής, προκαλώντας τον θάνατο 78 ανθρώπων. Το Ιράν απάντησε με μπαράζ επιθέσεων στο Ισραήλ με βαλλιστικούς πυραύλους και drones. Τουλάχιστον 3 νεκροί είναι ο απολογισμός των ιρανικών πληγμάτων. Ιρανικά ΜΜΕ, επικαλούμενα υψηλόβαθμους αξιωματούχους αναφέρουν ότι η σύγκρουση θα επεκταθεί τις ερχόμενες ημέρες σε αμερικανικές βάσεις στην περιοχή. Οι ΗΠΑ είχαν απειλήσει το Ιράν με φριχτές συνέπειες αν χτυπήσει αμερικανικούς στόχους.  Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις κάτω: