Κυπριακό: Η Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο τον Δεκέμβριο - Στο επίκεντρο το μέλλον των συνομιλιών
Η Λευκωσία απαντά θετικά στη νέα ημερομηνία της επίσκεψης – Σταθερή θέση υπέρ της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στη βάση των ψηφισμάτων του ΟΗΕ.

Φωτιά που ξέσπασε σε φυτώριο στη Λάρνακα για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, κατέστρεψε ολοσχερώς το γραφείο και την κουζίνα ενώ προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στους υπόλοιπους χώρους.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 20.40 χθες το βράδυ λήφθηκε πληροφορία ότι ξέσπασε πυρκαγιά σε φυτώριο που βρίσκεται στη Λεωφόρο Φανερωμένης στη Λάρνακα.
Επιτόπου έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία και κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά. Η αξία της καταστροφής δεν έχει ακόμα υπολογιστεί.
Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία και σήμερα αναμένεται να γίνουν περαιτέρω έρευνες για τα αίτια της πυρκαγιάς από τη Πυροσβεστική και τη Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




