Τριτοκοσμική η εικόνα! Πότε θα τελειώσουν τα έργα στην Πάφο;

Τριτοκοσμική  η εικόνα! Πότε θα τελειώσουν τα έργα στην Πάφο;

Προβληματισμό εκφράζουν καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται στην παραλιακή λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων αναφορικά με την πορεία εκτέλεσης του έργου.

Οι καταστηματάρχες καταγγέλλουν ότι τα χρονοδιαγράμματα παράδοσης του έργου έχουν παραβιαστεί κατά επανάληψη, σημειώνοντας ότι είναι αδιανόητο εν μέσω της τουριστικής περιόδου να εκτελούνται τέτοιας μορφής και έκτασης έργα, τα οποία στην ουσία ναρκοθετούν το τουριστικό προϊόν.

Ο Γιώργος Λεπτός, αντιπρόεδρος Εμπορίου του ΚΕΒΕ και τέως πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου και της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου, ανέφερε στο ΚΥΠΕ  πως η ιστορία του δρόμου που συνδέει το αεροδρόμιο με την περιοχή των Ποτίμων στην Κισσόνεργα αποτελεί πονεμένη ιστορία, αφού αυτό το έργο εκκρεμεί εγκληματικά – όπως είπε- τουλάχιστον για τα τελευταία 10 χρόνια.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE