Παρέα με τον Φανιέρο ο Κωνσταντίνος Αργυρός - Τα έπιναν σε γνωστό μπαράκι της Λάρνακας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Παρέα με τον Φανιέρο ο Κωνσταντίνος Αργυρός - Τα έπιναν σε γνωστό μπαράκι της Λάρνακας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Νυχτοπερπατήματα στο νησί μας είχε το βράδυ του Σαββάτου 20 Νοεμβρίου ο γνωστός Έλληνας τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός. 

Την έξοδο του "πρόδωσε" η φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τον Αργυρό συνόδευε ο πολύ καλός φίλος του και γνωστός Κύπριος επιχειρηματίας. Μάλιστα, στην παρέα τους βρίσκονταν και ο Πρόεδρος του Ερμή, Λουκάς Φανιέρος μαζί με τον γιο του Αντώνη Φανιέρο. Η ανδροπαρέα διασκέδασε σε γνωστό μπαρ της Λάρνακας. 

Δείτε τη φωτοργραφία παρακάτω:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE