Έδωσε και τα συγχαρητήρια του ο Τατάρ στην Τουρκάλα για το βιντεοκλίπ στα Βαρώσια - «Αυτές οι επιθέσεις είναι απαράδεκτες»

Έδωσε και τα συγχαρητήρια του ο Τατάρ στην Τουρκάλα για το βιντεοκλίπ στα Βαρώσια - «Αυτές οι επιθέσεις είναι απαράδεκτες»

Τα συγχαρητήρια του έδωσε ο κατοχικός ηγέτης Ερσίν Τατάρ στην Τουρκάλα τραγουδίστρια Niyahet γνωστή και ως Nini, η οποία που προκάλεσε αντιδράσεις με το νέο της βιντεοκλίπ στη περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με τον τουρκοκυπριακό Τύπο, ο Τατάρ μέσω βιντεοκλήσης που είχε με τη τραγουδίστρια της μετέφερε τα συγχαρητήρια του για το βιντεοκλίπ, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τις αντιδράσεις των Ελληνοκυπρίων λέγοντας πως δεν υπήρχε κανένα πολιτικό μήνυμα. 

Δήλωσε πως οι επιθέσεις εναντίον τους ήταν απαράδεκτες και πως η νοοτροπία αυτή είναι η μεγαλύτερη απειλή για την περιοχή.

«Η ανοχή στην τέχνη και τις διαφορές είναι μια από τις πιο σημαντικές πτυχές του πολιτισμού... Αυτές οι επιθέσεις είναι απαράδεκτες» είπε χαρακτηριστικά. 

Μάλιστα, τόνισε ότι αυτός άνοιξε την περιοχή και έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψουν στις περιουσίες τους όσοι το ήθελαν.

Από πλευράς της η τραγουδίστρια ευχαρίστησε τον Τατάρ, σημειώνοντας πως το βιντεοκλίπ της κατέβηκε λόγω των πολλών report από τους Ελληνοκύπριους. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE