Κυκλοφορούσε στη Λευκωσία με κοκαΐνη - Στοίβαζε στο σπίτι του πέραν των 30 χιλιάδων ευρώ

Κυκλοφορούσε στη Λευκωσία με κοκαΐνη - Στοίβαζε στο σπίτι του πέραν των 30 χιλιάδων ευρώ

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, ανέκοψαν χθες για έλεγχο σε περιοχή της Λευκωσίας, αυτοκίνητο που οδηγούσε 52χρονος κάτοικος Λευκωσίας.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοχή του 52χρονου, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα άσπρης σκόνης που πιστεύεται, ότι είναι κοκαΐνη, βάρους 10 περίπου γραμμαρίων, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Επίσης, σε έρευνα που έγινε βάσει δικαστικού εντάλματος στην οικία του, ανευρέθηκε χρηματικό ποσό πέραν των 34,000 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε ως τεκμήριο.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, έγινε έρευνα και στην οικία 40χρονου, κατά την οποία εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα άσπρης σκόνης που πιστεύεται, ότι είναι κοκαΐνη, βάρους 200 περίπου γραμμαρίων, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE