ΠΑΦΟΣ: Υπό διήμερη κράτηση 28χρονος για υπόθεση κλοπής από υποσταθμό της Cyta

ΠΑΦΟΣ: Υπό διήμερη κράτηση 28χρονος για υπόθεση κλοπής από υποσταθμό της Cyta

Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε χτες το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 28χρονου για υπόθεση κλοπής από υποσταθμό της Cyta προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.


Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, στις 25.10.21 καταγγέλθηκε από τεχνικό επόπτη της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου ότι την ίδια ημέρα παραβιάστηκε πόρτα υποσταθμού στην Πάφο και κλάπηκαν τέσσερις μπαταρίες, αξίας 800 ευρώ. 

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 28χρονου ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη στις 22:20 με δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Χτες παρουσιάστηκε ενώπιον του Δικαστηρίου το οποίο διέταξε την διήμερη κράτηση του.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE