Γιάννης Παπαμιχαήλ : «Ο πατέρας μου δεν με έβλεπε ως γιο, αλλά ως αντίπαλό του»

Γιάννης Παπαμιχαήλ : «Ο πατέρας μου δεν με έβλεπε ως γιο, αλλά ως αντίπαλό του»

Το δεύτερο μέρος του αφιερώματος για την Αλίκη Βουγιουκλάκη προβλήθηκε από την εκπομπή Idols, κι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μίλησε τόσο για την σχέση με την μητέρα του, όσο και με τον πατέρα του.

«Με την μάνα μου αισθανόμουν ότι ήμουν σε μια φούσκα ασφαλείας, μου το μετέδιδε. Πράγμα που δεν ένιωθα πολύ με τον πατέρα μου γιατί ήξερα ότι θα τσακωθούμε Κόντρα δεν είχαμε, ο Δημήτρης ήταν τελείως διαφορετική προσωπικότητα από την μητέρα μου. Ήταν εξαιρετικός ηθοποιός αλλά δύσκολος άνθρωπος. Ενώ η Αλίκη μπορεί να σε έφερνε κοντά της με το χαμόγελό της, ακόμα κι αν την έβριζαν, ο Δημήτρης σε αντίστοιχη περίπτωση θα σου απαντούσε δέκα φορές χειρότερα. Αν ανατρέξουμε στο παρελθόν, ο Δημήτρης είχε γίνει έξαλλος κι είχε χαστουκίσει δημοσιογράφους, όπως μου τα έχουν πει γιατί δεν είχα γεννηθεί» είπε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

«Έχουμε περάσει κι ωραίες στιγμές. Πηγαίναμε στο γήπεδο, στο εξοχικό του κι είχα καλή σχέση με την δεύτερη γυναίκα του. Στο τέλος τα τελευταία δύο χρόνια χάλασαν οι σχέσεις μας. ότι έγινε έγινε, τον αγαπώ. Έχω πει και παλιότερα για αυτά που έκανε. Αυτό έγινε γιατί ο πατέρας μου πίστευε ενδόμυχα, πως αυτά που είχε αποκτήσει με την Αλίκη, του ανήκαν όλα. Όταν έφυγε η Αλίκη και πέρασαν σε εμένα, υποσυνείδητα ο πατέρας μου, δεν με έβλεπε ως γιο του αλλά ως αντίπαλό του. Αυτό είναι άσχημο Δηλαδή γιατί τα έχει αυτός και δεν τα έχω εγώ. Ναι αλλά είναι το παιδί σου, όχι κάποιος ξένος. Δεν μπορέσαμε να τα βρούμε, θα ήθελα να είχε συμβεί» συμπλήρωσε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Δείτε όσα είπε

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Παραμένουν οι διαφωνίες μεταξύ των κτηνοτρόφων και του Υπουργείου Γεωργίας για το θέμα των αποζημιώσεων προς τους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τον αφθώδη πυρετό, μετά τη συνάντηση της Υπουργού Γεωργίας την Τρίτη με τις αγροτικές οργανώσεις και τη «Φωνή των κτηνοτρόφων» στο πλαίσιο του διαλόγου για θέματα που αφορούν στον αφθώδη πυρετό. Μετά τη συνάντηση, η «Φωνή των κτηνοτρόφων» ανακοίνωσε ότι θα συνεδριάσει σήμερα για να αποφασίσει τα επόμενά της βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE