Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη επέστρεψε στο "Voice" και γκρέμισε το πλατό με το ζεϊμπέκικο της - ΒΙΝΤΕΟ

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη επέστρεψε στο "Voice" και γκρέμισε το πλατό με το ζεϊμπέκικο της - ΒΙΝΤΕΟ

Την βοήθεια της παλιάς γνώριμης στο The Voice, της Ελεωνόρας Ζουγανέλης επέλεξε να ζητήσει αυτή τη χρονιά ο Κωνσταντίνος Αργυρός στη φάση των knockouts.

Έτσι, στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής στην ΣΚΑΪ, οι δυο καλλιτέχνες βρέθηκαν σε μια ξεχωριστή μουσική συνύπαρξη στη σκηνή του μουσικού τάλεντ σόου.

Μια εμφάνιση που ξεκίνησε με τα «Βεγγαλικά» και συνεχίστηκε με μια από τις τελευταίες επιτυχίες που σημειώνει ο Κωνστανίνος Αργυρός με το κομμάτι «Αθήνα μου». Εκεί ήταν που η δημοφιλής ερμηνεύτρια και πρώην coach του The Voice αποφάσισε να ρίξει έναν… χορό!Σε αυτή τη στιγμή, μάλιστα, ο Σάκης Ρουβάς έσπευσε να βρεθεί στο πλάι της η Ελεωνόρας Ζουγανέλη τη στιγμή που πρόσφερε στο τηλεοπτικό κοινό ένα σύντομο ζεϊμπέκικο που «γκρέμισε» κυριολεκτικά το πλατό του The Voice.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Οι πρόσφατες φονικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό - με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς, σοβαρούς τραυματισμούς, καταστροφή περιουσιών, καλλιεργειών και υποδομών - έχουν ανοίξει μια συζήτηση για την ευθύνη και την επάρκεια του κρατικού μηχανισμού, στο πλαίσιο του κυβερνητικού σχεδιασμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE