Στον θάλαμο αρνητικής πίεσης μωρό 6 μηνών στο Μακάρειο – Μεγάλη ανησυχία για τους επόμενους μήνες

Στον θάλαμο αρνητικής πίεσης μωρό 6 μηνών στο Μακάρειο – Μεγάλη ανησυχία για τους επόμενους μήνες

Αγοράκι 6 μηνών νοσηλεύεται με κορωνοϊό στον θάλαμο αρνητικής πίεσης στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Το βρέφος είχε εισαχθεί το προηγούμενο Σάββατο 13 Νοεμβρίου με συμπτώματα πυρετού και βήχα ενώ θετικό είναι ότι η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία. Το αγοράκι είναι και το μόνο περιστατικό που νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο Μακάρειο Νοσοκομείο αυτή τη στιγμή.

Ωστόσο, υπάρχει μεγάλη ανησυχία με την έξαρση σε ιούς όπως τον RSV και την αύξηση των περιστατικών με γιατρούς να προειδοποιούν τους γονείς να μην παίρνουν τα παιδιά τους στο σχολείο με συμπτώματα.

Μάλιστα οι παιδιατρικοί θάλαμοι του νοσηλευτηρίου είναι σχεδόν γεμάτοι, με την πληρότητα να αγγίζει το 70-80%.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κύπρος σχεδιάζει να φιλοξενήσει Σύνοδο Κορυφής ΕΕ με Ινδία και χώρες Μέσης Ανατολής-Κόλπου

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κύπρος σχεδιάζει να φιλοξενήσει Σύνοδο Κορυφής ΕΕ με Ινδία και χώρες Μέσης Ανατολής-Κόλπου

Η Κυπριακή Δημοκρατία σχεδιάζει να φιλοξενήσει Σύνοδο Κορυφής, με τη συμμετοχή των 27 μελών της Ευρωπαϊκής 'Ενωσης, των χωρών της περιοχής, των χωρών του Κόλπου και της Ινδίας, στις 23 Απριλίου του επόμενου χρόνου, στο πλαίσιο της κυπριακής προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE