ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πενθήμερη κράτηση στον 32χρονο που είχε κάνει άνω - κάτω Λάρνακα και Αμμόχωστο

Πενθήμερη κράτηση στον 32χρονο που είχε κάνει άνω - κάτω Λάρνακα και Αμμόχωστο

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα πενθήμερης κράτησης εναντίον 32χρονου από τη Λάρνακα για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις εμπρησμού κτιρίων, εμπρησμού αυτοκινήτου, απόπειρα καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες και κατοχής και μεταφοράς2 εκρηκτικών υλών, αδικήματα που σημειώθηκαν μεταξύ 26/1/2013 και 10/3/2014 στις επαρχίες Λάρνακας και Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία εναντίον του 32χρονου, προέκυψε μαρτυρία ότι ενέχεται σε δύο  υποθέσεις εμπρησμών πρακτορείων στοιχημάτων σε Αραδίππου και Λιοπέτρι, μια υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου στη Λάρνακα και μια υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες επίσης στη Λάρνακα.

Στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, η Αστυνομία μετά από συντονισμένη επιχείρηση που διενήργησαν μέλη του ΤΑΕ Αρχηγείου και της Μ.Μ.Α.Δ.,  ο 32χρονος συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα  και τέθηκε υπό κράτηση.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων η Αστυνομία έχει εκδώσει δικαστικά εντάλματα και αναζητούνται άλλα τρία πρόσωπα για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι υποθέσεις κρίνονται αρκετά σοβαρές, μέχρι στιγμής έχουν ληφθεί 22 καταθέσεις και αναμένεται να ληφθούν άλλες 35 από το οικογενειακό, φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον του υπόπτου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top