Θάνατος 22χρονου στη Λευκωσία: Φαίνεται να είχε κλαπεί ο πάσσαλος της ΑΗΚ - Σοκαρισμένη η κυπριακή κοινωνία
Σοκαρισμένη είναι η κυπριακή κοινωνία από τον θάνατο του 22χρονου Ντάνιελ, μετά από πτώση ξύλινου πασσάλου της ΑΗΚ το Σάββατο (19/4).
Σύμφωνα με την Αστυνομία εναντίον του 32χρονου, προέκυψε μαρτυρία ότι ενέχεται σε δύο υποθέσεις εμπρησμών πρακτορείων στοιχημάτων σε Αραδίππου και Λιοπέτρι, μια υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου στη Λάρνακα και μια υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες επίσης στη Λάρνακα.
Στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, η Αστυνομία μετά από συντονισμένη επιχείρηση που διενήργησαν μέλη του ΤΑΕ Αρχηγείου και της Μ.Μ.Α.Δ., ο 32χρονος συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση.
Για διευκόλυνση των ανακρίσεων η Αστυνομία έχει εκδώσει δικαστικά εντάλματα και αναζητούνται άλλα τρία πρόσωπα για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Σύμφωνα με την Αστυνομία οι υποθέσεις κρίνονται αρκετά σοβαρές, μέχρι στιγμής έχουν ληφθεί 22 καταθέσεις και αναμένεται να ληφθούν άλλες 35 από το οικογενειακό, φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον του υπόπτου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις