ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΥΠΑΜ: Απονομή επάθλων και τιμητικών διακρίσεων σε πρωτεύσαντες διαγωνιστικής βολής 2015

ΥΠΑΜ: Απονομή επάθλων και τιμητικών διακρίσεων σε πρωτεύσαντες διαγωνιστικής βολής 2015

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελετή απονομής των επάθλων και των τιμητικών διακρίσεων στους συμμετέχοντες της διαγωνιστικής βολής 2015 που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των Μονάδων Εθνοφυλακής της Εθνικής Φρουράς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας, στην τελετή παρευρέθηκε ο Υπουργός Άμυνας Χριστόφορος Φωκαΐδης ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό και στη συνέχεια, επέδωσε τις τιμητικές διακρίσεις στους πρωτεύσαντες.

Η τελετή, η οποία έγινε στο Πεδίο Βολής Τσερίου, πραγματοποιήθηκε εις μνήμη Τάσου Μητσόπουλου.

Στο μεταξύ, ολοκληρώθηκε με επιτυχία χθες το βράδυ ο πρώτος κύκλος διαλέξεων του Ελεύθερου Πανεπιστημίου.

Στη τελετή λήξης του πρώτου κύκλου παρευρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό ο Υπουργός Άμυνας  Χριστόφορος Φωκαΐδης και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου Καθηγητής Κωνσταντίνος Χριστοφίδης, οι οποίοι επέδωσαν τα διπλώματα παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας, ο θεσμός του Ελεύθερου Πανεπιστημίου λειτούργησε φέτος στο πλαίσιο του Μνημονίου συνεργασίας του Υπουργείου Άμυνας με το Πανεπιστήμιο Κύπρου και απευθυνόταν τόσο στα μόνιμα στελέχη της Εθνικής Φρουράς, όσο και στο πολιτικό προσωπικό του Υπουργείου Άμυνας.

Οι διαλέξεις περιλάμβαναν θεματολογία από τους τομείς της άμυνας, της ασφάλειας, των διεθνών σχέσεων, της διπλωματικής ιστορίας και της διοίκησης προσωπικού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top