ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Παθολογικά τα αίτια θανάτου του Βρετανού τουρίστα που βρέθηκε σε κατάσταση τυμπανισμού

Παθολογικά τα αίτια θανάτου του Βρετανού τουρίστα που βρέθηκε  σε κατάσταση τυμπανισμού

Σε παθολογικά αίτια οφείλεται ο θάνατος του Βρετανού τουρίστα ηλικίας 51 χρόνων που εντοπίστηκε σε κατάσταση τυμπανισμού αργά χθες το απόγευμα στο ξενοδοχείο όπου περνούσε τις διακοπές του στο Παραλίμνι.

Ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους διενήργησε σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού και όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο θάνατος του Βρετανού οφείλεται σε «παθολογικά αίτια» ενώ το σώμα του ήταν σε προχωρημένη σήψη.

Ο Βρετανός εντοπίστηκε χθες αργά το απόγευμα από την Αστυνομία όταν αλλοδαπή πληροφόρησε το ΤΑΕ Αμμοχώστου ότι σε ξενοδοχείο στο Παραλίμνι βρισκόταν ένας άγνωστος άνδρας το σώμα του οποίου βρισκόταν σε κατάσταση τυμπανισμού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο άνδρας είναι Βρετανός, ηλικίας 51 ετών, που βρισκόταν στη Κύπρο για διακοπές και ήταν αλκοολικός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε η αλλοδαπή στην Αστυνομία έξω από το δωμάτιο του Βρετανού υπήρχε έντονη δυσοσμία. Η  μπαλκονόπορτα του δωματίου του ήταν ανοικτή και όταν η γυναίκα κοίταξε από τη δική της μπαλκονόπορτα είδε τον 51χρονο να κείτεται στον καναπέ σε κατάσταση τυμπανισμού.

Πηγή: ΚΥΠΗ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top