Διαγωνιζόμενη του J2US: «Με μισεί η Μαρία Μπακοδήμου… Δεν έχω δει καμία εκπομπή της» - ΒΙΝΤΕΟ

Διαγωνιζόμενη του J2US: «Με μισεί η Μαρία Μπακοδήμου… Δεν έχω δει καμία εκπομπή της» - ΒΙΝΤΕΟ

Την Μάρα Μεϊμαρίδη συνάντησε ο Αρτ στα παρασκήνια του J2US και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής για την κόντρα που έχει στο παιχνίδι με την Μαρία Μπακοδήμου κι αν θεωρεί πως δεν την συμπαθεί.

«Ναι, η επιτροπή με μισεί, δεν θέλει να με κρατήσει. Το ξέρω εκ των έσω κι έχω μια διαίσθηση. Η Μαρία Μπακοδήμου με μισεί πιο πολύ και φοβάται τον Harry Potter γιατί πετούσε δωράκια. Μαγιολίκια τα είπε; Αγραμματοσύνη. Δεν έχω δει καμία εκπομπή που έχει παρουσιάσει. Πώς να την κρίνω;»

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η Μαρία Μπακοδήμου έδωσε την δική της απάντηση στην συνέχεια: «Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Ναι, εντάξει που δεν με έχει δει στην τηλεόραση. Όλα κομπλέ. Δεν έχω να πω τίποτα ρε παιδιά. Την δουλειά μας κάνουμε και την πλάκα μας.»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.