Μετανάστες εντοπίστηκαν στην περιοχή των Βρετανικών Βάσεων

Μετανάστες εντοπίστηκαν στην περιοχή των Βρετανικών Βάσεων

Συνολικά 23 μετανάστες, που πιστεύεται ότι έφτασαν με πλοιάριο στην Κύπρο, εντόπισαν σήμερα οι αρχές των Βρετανικών Βάσεων Ακρωτηρίου.

 
Την πληροφορία επιβεβαίωσαν πριν λίγο εκπρόσωποι των ΒΒ, αναφέροντας πως 23 άτομα έχουν εντοπιστεί νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή των Βάσεων και πως έφτασαν παράνομα με πλοιάριο.
 
Πρόκειται, προστίθεται, για 13 άνδρες, τέσσερις γυναίκες και έξι παιδιά, που εντοπίστηκαν νωρίς το απόγευμα.
 
Όλοι είναι καλά στην υγεία τους και τους έχει παρασχεθεί φαγητό και νερό, ενώ γίνονται διαδικασίες για παράδοση τους στις Κυπριακές Αρχές, αναφέρουν οι ΒΒ, οι οποίες δεν έχουν δώσει οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες σε σχέση με το περιστατικό.
 
Εν τω μεταξύ σήμερα πραγματοποιήθηκαν έρευνες στο τερματικό της Eurogate, στο λιμάνι της Λεμεσού, μετά από πληροφορία ότι σε εμπορευματοκιβώτιο, που έφτασε για διαμετακόμιση, κρύβονταν μετανάστες.
 
Ωστόσο, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από τις Αρχές του λιμανιού, από τις έρευνες δεν έχει εντοπιστεί οτιδήποτε.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE