Διαχειρίσιμες οι πυρκαγιές σε Λόφου και Βατί

Διαχειρίσιμες οι πυρκαγιές σε Λόφου και Βατί

Διαχειρίσιμη είναι η κατάσταση σε δύο πυρκαγιές που ξέσπασαν το πρωί πάρα την κοινότητα Λόφου και στην περιοχή Βατί, πλησίον της βιομηχανικής περιοχής Αγίου Συλά, στην επαρχία Λεμεσού. 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Αντρέα Κεττή, η φωτιά παρά την κοινότητα Λόφου κατέκαυσε 3 εκτάρια από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και πεύκα. 

Για την κατάσβεση της εργάστηκαν 5 πυροσβεστικά οχήματα της Υπηρεσίας, 2 από το Τμήμα Δασών και 2 φορητές πυροσβεστικές μονάδες από τις  κοινότητες Λόφου και Αγ.Θεράπων. Από αέρος επιχείρησαν 3 αεροσκάφη του Τμήματος Δασών.

Η φωτιά στο Βατί κατέκαυσε 3 δεκάρια άγριας βλάστησης, ξηρά χόρτα και σωρούς από παλιά ελαστικά οχημάτων. 

Σύμφωνα με τον κ. Κεττή, η κατάσταση είναι διαχειρίσιμη και παραμένουν μικρές εστίες σε απροσπέλαστες περιοχές.

Για την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς  εργάστηκαν 3 πυροσβεστικά οχήματα της Υπηρεσίας και ένα του Τμήματος Δασών καθώς και τέσσερα αεροσκάφη του Τμήματος Δασών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE