Δεν έχει προσδοκίες από τον διορισμό Στιούαρτ, λέει ο Ταχσίν Ερτουγρούλογλου

Δεν έχει προσδοκίες από τον διορισμό Στιούαρτ, λέει ο Ταχσίν Ερτουγρούλογλου

Ο «υπουργός εξωτερικών» Ταχσίν Ερτουγρούλογλου είπε πως η τουρκοκυπριακή πλευρά δεν έχει πολλές προσδοκίες από τον διορισμό του Καναδού διπλωμάτη Κόλιν Στιούαρτ, στην θέση του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ  στην Κύπρο και Επικεφαλής της ΟΥΝΦΙΚΥΠ.

 
Σύμφωνα με την «Κίπρις Πόστασι», όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, «μαλώναμε με την Σπέχαρ για χρόνια και τώρα θα μαλώσουμε με τον Στιούαρτ. Θα προσπαθήσουμε να μάθουμε στον Στιούαρτ κάτι», είπε.
 
Ο Ερτουγρούλογλου υποστήριξε πως ο Στιούαρτ «δεν θα δεχτεί πράγματα που δεν του κάνουν» και είπε ότι δεν έχει καμία προσδοκία από τον ΟΗΕ.
 
«Γνωρίζουμε ότι ενώ τα Ηνωμένα Έθνη μας αδικούν πραγματικά και καθιερώνουν την ελληνοκυπριακή πλευρά ως κράτος μέλος, δεν θα έχουν ευαισθησίες όπως η ισότητα, η δικαιοσύνη ή η αμεροληψία. Εμείς θα διατηρήσουμε την αποφασιστική μας όρθια στάση», είπε.\

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE