«Λουκέτο» στο οδόφραγμα Λήδρας - Προσωρινή αναστολή λειτουργίας

«Λουκέτο» στο οδόφραγμα Λήδρας - Προσωρινή αναστολή λειτουργίας

Αναστολή λειτουργίας από Τρίτη 9/11/21 – Πέμπτη 11/11/21

Το Υπουργείο Εσωτερικών επιθυμεί να πληροφορήσει το κοινό ότι, το οδόφραγμα της οδού Λήδρας θα αναστείλει τη λειτουργία του για 48 ώρες, λόγω κατασκευαστικών εργασιών, από την Τρίτη, 9/11/2021, στις 11.00 μμ, μέχρι την Πέμπτη 11/11/21, στις 11.00 μμ.

Τα σημεία διέλευσης Λήδρα Πάλας και Αγίου Δομετίου θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά και το κοινό παρακαλείται όπως χρησιμοποιεί αυτά τα σημεία διέλευσης κατά την διάρκεια της αναστολής της λειτουργίας του σημείου διέλευσης της οδού Λήδρας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE