Σε απευθείας δίκη ο Αζέρος – Σωρεία αδικημάτων εναντίον του και στους πέντε συνεργάτες του

Σε απευθείας δίκη ο Αζέρος – Σωρεία αδικημάτων εναντίον του και στους πέντε συνεργάτες του

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας οδηγήθηκε εκ νέου σήμερα Παρασκευή 5 Νοεμβρίου ο 38χρονος Αζέρος, εναντίον του οποίο θα υπάρξουν σωρεία κατηγοριών ενώπιον Κακουργιοδικείου.

Συγκεκριμένα, η υπόθεση έχει προχωρήσει σε απευθείας δίκη για το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας λόγω και της σοβαρότητας των αδικημάτων. Ο 38χρονος Αζέρος θα κατηγορηθεί μεταξύ άλλων για τρομοκρατία, συνωμοσία για φόνο, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία και άλλα.

Μαζί με τον 38χρονο θα κατηγορηθούν και άλλοι πέντε συλληφθέντες για την υπόθεση. Πρόκειται για δύο 27χρονους από το Πακιστάν, 22χρονο και 32χρονο επίσης από το Πακιστάν και έναν 21χρονο από τον Λίβανο.

Οι κατηγορούμενοι της υπόθεσης πλέον θα κρατούνται ως υπόδικοι στις Κεντρικές Φυλακές μέχρι και το τέλος της εκδίκασης της υπόθεσης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE