Ανακοίνωση Φυλακών για τoν άνδρα που απέδρασε – «Ουδεμία αρμοδιότητα έχουν οι Φυλακές για την φύλαξη του»

Ανακοίνωση Φυλακών για τoν άνδρα που απέδρασε – «Ουδεμία αρμοδιότητα έχουν οι Φυλακές για την φύλαξη του»

Σε διευκρινήσεις προέβη το Τμήμα Φυλακών, σχετικά με την απόδραση άνδρα κατά τη μεταφορά του από την Αγία Σκέπη στις Κεντρικές Φυλακές. 

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι ο άνδρας δεν μεταφερόταν από δεσμοφύλακες και ως εκ τούτου δεν υπήρχε οποιαδήποτε ευθύνη φύλαξης του από το Τμήμα. 

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

Σε σχέση με τα δημοσιεύματα και την ενημέρωση που τύχατε για απόδραση κατάδικου, θα θέλαμε να σας διευκρινίσουμε προς αποκατάσταση της αλήθειας πως κανένας κατάδικος δεν απέδρασε από τις Φυλακές ούτε κατά την μεταφορά του στο Τμήμα Φυλακών από δεσμοφύλακες. Ήταν πρόσωπο που εδώ και τέσσερις μήνες είχε ενταχθεί σε θεραπευτικό πρόγραμμα στην κοινότητα και ουδεμία αρμοδιότητα έχουν οι Φυλακές για την φύλαξη του καθότι δεν πρόκειται για κατάδικο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Βουλευτικές εκλογές σε συνθήκες πολιτικής ρευστότητας: Το θρίλερ του ενδιάμεσου χώρου, η φθορά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ και η επόμενη μέρα που προμηνύεται απρόβλεπτη

Οι επερχόμενες βουλευτικές Τον Μάιο, δεν θυμίζουν σε τίποτα τις αναμετρήσεις του παρελθόντος. Δεν πρόκειται απλώς για μια διαδικασία ανανέωσης της λαϊκής εντολής, αλλά για μια κρίσιμη καμπή, που ενδέχεται να επανακαθορίσει τους συσχετισμούς δυνάμεων και να αναδιαμορφώσει τον κομματικό χάρτη. Το πολιτικό σύστημα, δείχνει να εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης ρευστότητας, όπου οι βεβαιότητες καταρρέουν και οι ισορροπίες μετακινούνται.

BEST OF TOTHEMAONLINE