Τους σταμάτησε η Αστυνομία και ανέπτυξαν ταχύτητα φορτωμένοι με ναρκωτικά

Τους σταμάτησε η Αστυνομία και ανέπτυξαν ταχύτητα φορτωμένοι με ναρκωτικά

Μέλη της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια περιπολίας εντόπισαν σήμερα τα ξημερώματα σε περιοχή της Λεμεσού, δύο πρόσωπα να κινούνται ύποπτα και να εισέρχονται σε αυτοκίνητο.

Στον οδηγό του οχήματος έγινε σήμα να σταματήσει για έλεγχο, με αποτέλεσμα αυτός να αναπτύξει ταχύτητα και να προσπαθήσει να διαφύγει.

Τελικά το όχημα ακινητοποιήθηκε σε κοντινή απόσπαση και οι δύο επιβαίνοντες εξήλθαν του οχήματος, όπου έγινε κατορθωτή η σύλληψη του συνοδηγού του οχήματος.

Από τις εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται 35χρονο, στην κατοχή του οποίου ανευρέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 3.5 γραμμαρίων περίπου και ενός γραμμαρίου μεταμφεταμίνης, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Από περαιτέρω εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι εναντίον του 35χρονου εκκρεμούσαν 4 εντάλματα σύλληψης από διάφορους Αστυνομικούς Σταθμούς για υποθέσεις κλοπών, που διαπράχθηκαν στις επαρχίες Λεμεσού και Λάρνακας.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Αννίτα 2.0: Η νίκη στη Βουλή, οι νέες συμμαχίες και τα μηνύματα για το 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής δεν αποτελεί απλώς μια προσωπική πολιτική επιτυχία. Η πρώτη μεγάλη κοινοβουλευτική αναμέτρηση μετά τις βουλευτικές εκλογές, λειτούργησε ως ένα άτυπο τεστ συμμαχιών, ισορροπιών και πολιτικών προθέσεων, αποκαλύπτοντας από πολύ νωρίς τις δυναμικές που διαμορφώνονται στο νέο πολιτικό σκηνικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE