Τραγωδία στη Γερμασόγεια: Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες χωρίς να εντοπιστούν άλλα άτομα κάτω από τα συντρίμμια
Δεν βρέθηκε άλλο άτομο κάτω από τα συντρίμμια της πολυκατοικίας στην Γερμασόγεια.

Στον οδηγό του οχήματος έγινε σήμα να σταματήσει για έλεγχο, με αποτέλεσμα αυτός να αναπτύξει ταχύτητα και να προσπαθήσει να διαφύγει.
Τελικά το όχημα ακινητοποιήθηκε σε κοντινή απόσπαση και οι δύο επιβαίνοντες εξήλθαν του οχήματος, όπου έγινε κατορθωτή η σύλληψη του συνοδηγού του οχήματος.
Από τις εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται 35χρονο, στην κατοχή του οποίου ανευρέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 3.5 γραμμαρίων περίπου και ενός γραμμαρίου μεταμφεταμίνης, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.
Από περαιτέρω εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι εναντίον του 35χρονου εκκρεμούσαν 4 εντάλματα σύλληψης από διάφορους Αστυνομικούς Σταθμούς για υποθέσεις κλοπών, που διαπράχθηκαν στις επαρχίες Λεμεσού και Λάρνακας.
Οι εξετάσεις συνεχίζονται.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




