Είχε six pack και τώρα έχει κοιλίτσα! Άλλαξε ο κούκλος Έλληνας τραγουδιστής αλλά του πάει (ΦΩΤΟ)

Είχε six pack και τώρα έχει κοιλίτσα! Άλλαξε ο κούκλος Έλληνας τραγουδιστής αλλά του πάει (ΦΩΤΟ)

Λίγο ο στρατός (στη διάρκεια του οποίου πολλοί άνδρες παχαίνουν), λίγο η καλοπέραση στο πλευρό της Άννας Πρέλεβιτς… έκανε «σωσίβιο» ο Γιώργος Σαμπάνης, το κορμί του οποίου δεν θυμίζει και πολύ αυτό το οποίο είδαμε στο παρελθόν!

Πριν από περίπου δύο χρόνια, ο ταλαντούχος τραγουδιστής, ο οποίος έχει ασχοληθεί με το στίβο πριν την καριέρα στο πεντάγραμμο, μας άφηνε άφωνους αποκαλύπτοντας το καλλίγραμμο σώμα του σε φωτογράφηση.

anna2.jpg

Μια χαριτωμένη… κοιλίτσα άρχισε να κάνει την εμφάνισή της πέρυσι το Καλοκαίρι, όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες από τις διακοπές του Γιώργου με την Άννα Πρέλεβιτς στη Μύκονο.

2760_.jpg

Το τριήμερο του αγίου Πνεύματος, ο τραγουδιστής βρέθηκε στο «νησί των ανέμων» και, πλέον, έχει… «σωσίβιο», το οποίο είναι ορατό κι ας μην έβγαλε το Tshirt που φορούσε!

Ισχύει τελικά το «άνδρας χωρίς κοιλιά, σπίτι χωρίς μπαλκόνι»;

Star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.